LEKTOŘI KURZU:
Adresa
Univerzitní 22, Plzeň Zobrazit mapuAnotace:
Kurz je zaměřen na všeobecné zásady zdravé výživy s důrazem na jejich praktické uplatnění v každodenním životě.
Účastníci se naučí, jak správně kombinovat potraviny v jednotlivých jídlech podle principů zdravé výživy, a osvojí si orientaci v základních makroživinách (sacharidy, bílkoviny, tuky) i mikroživinách (vitamíny, minerální látky), včetně jejich významu pro zdraví a doporučeného denního příjmu.
V rámci kurzu bude vysvětleno, které potraviny mohou podpořit psychickou odolnost, a naopak, které mohou negativně ovlivňovat náladu. Účastníci získají praktické rady pro úpravu jídelníčku a sestavení stravy podporující duševní pohodu.
Lektor:
PhDr. Mgr. Michal Svoboda, Ph.D.
Termín:
pondělí 23. června 2025 9:00 – 12:00 UL 601 (6. patro budovy Fakulty strojní)
Koordinátor akce: Helena Hasnedlová, hasnedlh@rek.zcu.cz, +377 631 910
Máte o náš kurz zájem a není k dispozici vhodný termín? Neváhejte nás kontaktovat pro individuální konzultace. Zároveň nabízíme možnost uskutečnění kurzu pro skupinky zájemců – rádi se s vámi domluvíme na termínu a místě konání, které bude nejvíce vyhovovat vám.
Kontaktujte nás na kurzy@rek.zcu.cz